Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl, een nieuwe jas voor een volgende fase. “Zo langzamerhand komen we in de afrondingsfase van het project Windplanblauw. De communicatie rondom het project verdwijnt wat meer naar de achtergrond en dat betekent de we ons als SwifterwinT meer mogen presenteren. Daar hoort een website en huisstijl bij die recht doet aan het zijn van één van de grootste windparken op land.” zegt Hans Wichink, strategisch directeur.

Een huisstijl zegt iets over wie je bent en wat je uit wilt stralen. Het zakelijke blauw in combinatie met het zachte groen en zonnig geel geeft een mooi beeld. “Dat past wel bij ons”, zegt Karin de Jonge onze officemanager. Desgevraagd zegt Stephan de Clerck, operationeel directeur, dat hij het een hippe stijl vindt en denkt dat we hier heel wat jaren mee verder kunnen.
Naast het laatste nieuws en informatie over ons, publiceren we op de website ook de actuele productie van de windturbines. Dat betekent dat u realtime kunt zien hoeveel turbines live zijn en hoeveel megawatt (MW) ze opleveren.

Kortom helemaal 2023!