U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Foto dijk Noord-Oost FlevolandFoto dijk Noord-Oost Flevoland

SwifterwinT is ontstaan uit drie windverenigingen in deelgebied Noord; Vereniging Initiatief Windmolenpark Ketelmeerzoom, Vereniging Natuur Stroom Groep en Vereniging Windpark Rivierduingebied. SwifterwinT werkt in het gebied nauw samen met Nuon onder de naam Windplan Blauw.


Actueel:

 16-05-2017

Steun uit omgeving voor Windplan Blauw in Flevoland

> lees verder

 


 

 15-05-2017

Leden SwifterwinT tekenen hoofdovereenkomst  

Ondertekening overeenkomst door L. SipkensOndertekening overeenkomst door L. Sipkens

Lammert Sipkens tekende als eerste, daarna volgden meer dan honderd anderen.

  


  

03-05-2017

Tekensessie SwifterwinT

> lees verder 

 


 

29-04-2017

Nieuwsbrief SwifterwinT 

> lees verder

 


 

28-04-2017

Ruime meerderheid akkoord met overeenkomst SwifterwinT...

> lees verder

 


 

02-02-2017 

Definitief toetsingsadvies commissie MER

 > lees verder

 

Kick-off avond SwifterwinT groot succes

Gepost 2016/10/19

Op donderdagavond 13 oktober was de kick-off bijeenkomst van de Vereniging SwifterwinT, de gebiedsvereniging die samen met Partner Nuon een groot windproject ontwikkelt in Flevoland. Met een grote opkomst, een duidelijk programma en een positieve sfeer was de avond een groot succes. 

 

Bewoners uit het buitengebied die binnen de invloedssfeer van de toekomstige turbines wonen kunnen lid worden van de vereniging. Op de avond werd niet alleen gepresenteerd hoe en door wie het lidmaatschap verkregen kan worden, maar ook wat de mogelijkheden zijn om te investeren in het park en hoe de vereniging tot nu toe de ontwikkeling van het park met Nuon voortvarend vormgegeven heeft.

De onderbouwing en toelichting van Notaris Teun van Dijk van Van Dijk de Jongh Notarissen, bedrijfsadviseur Sjoerd de Beer  van Flynth en André Verduijn van Countus, waar leden voor vragen terecht kunnen, legde een solide basis onder de door het bestuur voorbereidde stukken.

In de komende periode kunnen bewoners zich aanmelden voor het lidmaatschap en tegelijkertijd ook voor activiteiten in de vereniging (bijvoorbeeld in het bestuur of ondersteunende commissies) of het ontwikkelbedrijf. Naar verwachting zal half november de eerste ledenvergadering in de nieuwe constellatie plaats vinden.

 

Wilt u actief meedenken/meedoen met SwifterwinT? Meld u voor 1 november aan voor het bestuur of een ondersteunende commissie! Meld u aan via e-mail of via het contactformulier.